Virastoaika: Hiisi I Asked For Barley Wine, She Brought Me Gasoline

Lahen Virastosta ei pitkään aikaan ole ollut mitään kerrottavaa, eikä siellä muutenkaan ole tullut käytyä kovin usein. Nyt kuitenkin pientä piristymistä olutrintamalla, kun hanaan iskettiin Fuller’sin mainio Imperial Stout ja pullopuolelle tösäytettiin kasa Hiisiä tiskiin. Toivottavasti trendi on nouseva.

Hiisin juipit olivat käyneet myös loppuviikosta Mastokaupungissa kertomassa tuotteistaan, mutta itse olin muualla työhommissa. Harmi sinänsä.

2017-10-12_01.36.56_1_0

Toistakymmentä jyväskyläläistä on siis tarjolla ja löytyipä niistä pari maistamatontakin. Toista niistä pääsin testaamaan sormustillisen tovi sitten, mutta tämän Barley Winen kera lupasin viettää rauhallisen hetken aivan kahdestaan. Se hetki oli nyt.

img_20171120_161814.jpg

I Asked For Barley Wine, She Brought Me Gasoline -nimihirviö on 8,5-prosenttinen jenkkityylin Barley Wine, eli sinänsä suht kevyt tyyliin nähden. Tuoksu kertoi kuitenkin heti, ettei tässä mistään kevyttuotteesta ole kysymys, sillä marjakaramellien takaa löytyi ihan rehellistä viinaa. Vai oliko se sittenkin vain nimen lupaamaa bensaa? Bensaa suonissa ja humalaa päässä. Onneksi minulle ei ole ajokorttia, enkä ollut edes humalassa.

Suusta löytyi alkuun ei-niin-yllättäen samoja sävyjä kuin sieraimista, mutta täyteläisen kurvikas vartalo sekä kintereillä roikkuvat katkerot tekivät oluesta pehmeän amerikkalaisen makunautinnon. Fat shaming? Jälkimaku oli pitkän “puiseva” sekä tahmaavan kypsähedelmäinen. Good shit, sanoisi jenkki.

One thought on “Virastoaika: Hiisi I Asked For Barley Wine, She Brought Me Gasoline

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑