Smooth Operator Brewing Goat Juice

Goat Juice. Vuohimehu. Aivan käsittämättömän upea nimi oluelle. Ajatus karkaa heti jonnekin Jalasjärven ns-talolle (tämän voi ymmärtää monella tapaa), jossa Vuohimehu-niminen Black Metal -yhtye sahaa divaririffiä ja rituaalikaapuinen vokalisti Goatmentor of Christian Souls rääkyy ääni särkyen:

vuohi vuotaa punaista mehua / kyynelemme ovat lyijyä / hail satan, tao niistä miekka / häpäise sillä jumala

img_20171125_155219

Smooth Operator -kotipanimo lähestyy vuohiteemaa kuitenkin hieman eri näkövinkkelistä. Urheilussahan G.O.A.T. tarkoittaa pelaajaa, joka on ”greatest of all time”, ja ilmeisesti Keravalla Tom Brady on arvossaan, sillä etiketti ei jätä paljoa arvailujen varaan. Ja hei, Brady pelaa New England Patriotsissa, joten oluen tyylikin on saatu ovelasti linkitettyä pakettiin. Todellinen ”smooth operator” tämä Smooth Operator.

NE-liite siis alkuun, 5,8% ja Mosaic, El Dorado sekä Simcoe. Hut, Hut!

2017-11-24_06.26.54_2.jpg

Brewskimäinen – Stone the Crows! – hedelmäpommi kutittelee nenäkarvoja; ananas, greippi sekä mandariini saavat seuraa humalaöljyisestä “muhjuisuudesta”. Lupaa hyvää. Ja hyvää valuu myös kurkkuun – voi veljet, voi pojat, voi veljenpojat. Joskus testailin Valion greippi- sekä ananasmehua samassa lasissa ja tässä on jotain samaa irstaana viiksikarvoilta rinnuksille tihkuvaa hedelmäisyyttä. Katkeroa ei juuri löydy, mutta hemmetti, mehuahan tämän pitikin olla. Vuohi-vitun-mehua. Tropiikki tursuaa bikinirajoista hedelmällisenä nektarina, jonka Kokki Kolmonen nuolee männyn rungosta ja ruikkii tahmeat nesteet Veijo Vanamon jännityksestä väriseville kasvoille. Money shot!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑