Rocking Bear ja portteriteoria

Pari portteria Porista. Siinä lähtökohdat tähän korruptoituneeseen postaukseen. Kevyemmästä kovempaan kamaan, niinhän se hyysääjien mukaan aina menee. Vielä kun olisivat Rocking Bearilta lähettäneet imperial porteria pullollisen, niin olisin voinut sen tykittää suoraan hihaan.

Porkka Portteri, 4,3%

Kärkeen sitä kevyempää kamaa, tosi kevyttä itse asiassa. En ole ikinä ollut mietojen portereiden ystävä, sillä mielestäni tummat maut vaativat runkoa taustalleen.

Eikä se maaliinsa osu tämäkään. Pieneen tilaan on toki vaikea ahtaa suuria makuja, mutta nyt tuntuu, ettei ole edes yritetty. Vedellä jatkettu vihannesviina (porkkana?) ja homeinen Runebergin torttu voi olla mieluinen aamupala jossain piireissä, mutta minä en niihin ympyröihin kuulu. Porkan loppupäivä kuluu pohjaan palanutta kahvia Matkahuollon baarissa latkiessa ja vanhoja kolikkoja pajatsoon lätkiessä.

Linna Portteri, 7%

Seuraavaksi miltei puolet vahvempaa nestettä lasiin. Alkaako nyt päihdekierre?

Ensimmäinen huomio on savun ja katkeron täydellinen dominanssi. Huh, pääsi yllättämään. Jopa hieman kitkeräksi lirvahtava kahvisuus leijailee leirinuotiolta Esson baariin. Pienessä kekkulissa ostetaan tuliaisia kotiväelle, ettei vaimo olisi niin “suolainen”. Lapsille pussit salmiakkia ja lakua sekä paremmalle puoliskolle punaisen lapun konvehtirasia. Kyllä tämä taas tästä.

 

One thought on “Rocking Bear ja portteriteoria

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑