Alkon pienpanimokattaus + Rocking Bear Tuorsniemi Bitter Ale

Alkon jo perinteeksi muodostunut pienpanimokattaus tösähtää tällä viikolla hyllyihin. Olutkellari listasi nimikkeet totuttuun tapaan jo hyvissä ajoin ennen virallista myyntipäivää, joten säästääkseni meidät kaikki turhalta toistolta, niin käykäähän lukemassa “bierbaronin” postaus.

Omalta kohdalta on pakko sanoa, että kovin montaa pulloa ei tänäkään vuonna tule hankittua. Iso osa on jo testattu ja osa ei kiinnosta tippaakaan, joten ostoskoriin tul(l)ee päätymään Suomenlinnan NEIPA, Lammin strong ale sekä Malmgårdin imperial stout. Ja jos jakoseuraa löytyy, niin kenties Beer Hunter’sin kolmen vartin barley wine. Ans kattoo ny.

Niin, oli minulla muutakin asiaa. Rocking Bearin tummat ja vaaleat lahjukset on nimittäin tällä haavaa tuhottu ja otsikon porilainen kuuluu molempiin edellä mainittuihin sarjoihin: pienpanimosetistä löytyvä Tuorsniemi Bitter Ale on siis testattu, eikä se kiinnosta tippaakaan.

Onko Ruosn… Tuorsniemi sitten paska olut? Ei. Se ei vaan ole olut minua varten. Se on olut anglofiilejä varten. Se on olut niille, jotka halajavat mallasjuomaltaan mallasta juomaansa. Leipäinen, ehkä keksinenkin runko on tuhti (6%) sekä tunkkainen. Makeaa marjaisuutta, jonka päälle on ripoteltu kuivahtaneen sitruunan kuoria. Bitter ale ilman kunnollista bitteriä, siinäpä se pähkinänkuoressa purtavaksi.

P.s. Tuorsniemen kuva on hävinnyt mystisesti puhelimesta, joten saatte tyytyä keinuvaan karhuun. LOVE PIG BABY.

 

 

One thought on “Alkon pienpanimokattaus + Rocking Bear Tuorsniemi Bitter Ale

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑