ANT FEST tulee, tule sinäkin

Oletko kyllästynyt olutfestareiden pääsymaksuihin, lasipantteihin, polettipelleilyyn sun muuhun toisarvoiseen? Niin mekin. Siksi Ant Farm -kollektiivin, Bönthöö bönthöö -blogin, Sahtilahti-yhdistyksen sekä Ravintola Tirran järjestämässä ANT FEST -tapahtumassa maksat vain siitä tärkeimmästä, oluesta. Merkitse kalenteriisi päivät 6.-7.4.18, sillä huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna Loviisankatu kylpee oluessa.

6.-7.4.2018
Ravintola Tirra
Loviisankatu 8, Lahti

VAPAA PÄÄSY

Pe 6.4. klo 18-03
La 7.4. klo 09-03

Olutpuolesta vastaavat Donut Island, Kanavan Panimo, Pien sekä Sahtilahden kuratoima sahtisortimentti. Muita alkoholituotteita edustaa Fiskarsin alueen delegaatio.

Nälkäisiä juomareita ei ole myöskään unohdettu, sillä viikonlopun ajaksi Loviisankadulle parkkeeraa Cafe Caribian keittiöteltta. Jälkiruokakahvit tiputtelee Kahiwa Coffee Roasters.

Lisätietoja löydät ANT FESTin kotisivuilta.

Klikkaa itsesi myös Facebook-tapahtumaan.

#antfestlahti


ANT FEST on oluttapahtuma Lahen Tirrassa. ANT FESTeiltä löydät maisteltavaksi mielenkiintoisia oluita, sahtia sekä muita harvinaisempia makuja pienpanimoilta ja maahantuojilta.

PAIKKA JA AIKA
6.-7.4.2018 Ravintola Tirra, Loviisankatu 8, Lahti

AUKIOLOAJAT
Pe 6.4. klo 18-03
La 7.4. klo 09-03
Anniskelu päättyy jokaisena päivänä 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

PÄÄSYMAKSU
Ei pääsymaksua, ei narikkaa, ei poletteja, ei lasipantteja.

MAKSAMINEN TAPAHTUMASSA
Kortit ja käteinen.

FESTARILASIT JA MUU SÄLÄ
Voit halutessasi lunastaa festarilasin ostopisteistä. Lasi maksaa 5€ ja voit ottaa sen mukaasi tapahtuman jälkeen. Lunastettu festarilasi mahdollistaa 2dl annoskoon myyntipisteissä. Hanatuotteiden annoskoot ovat 2dl (festarilasi) sekä 3dl ja 5dl (talon lasit). Myytävänä myös uniikit ANT FEST -paidat, -lasinaluset sekä -pinssit kohtuuhintaan.

OHJELMA
Tirrassa soi taustamusiikki niin, että myös muu keskustelu onnistuu. Alakerran Torvessa on ohjelmaa. Ravintoloiden välinen ovi pidetään auki, jolloin siirtyminen on mahdollista sisätilojen kautta. Voit siis viedä juomasi Tirrasta Torveen ja päinvastoin.

 

4 thoughts on “ANT FEST tulee, tule sinäkin

Add yours

 1. Mitenköhän täyttä tuolla tulis olemaan? Kaks henkilöö ois Turusta asti kiinnostuneita tulemaan paikan päälle lauantaina, mutta vähän mietyttää, että josko jää ovien taakse?

  Like

  1. Moi,

   Ovien taakse ei kukaan jää. Toki esim. lauantai-ilta/-yö voi olla suht ruuhkaista ja hieman jonoja esiintyä, mutta alakerran Torvi palvelee myös festarivieraita iltaisin ja samalla tuplaa asiakaspaikat, joten tilaa kyllä löytyy.

   Tervetuloa.

   – Teemu

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑