Tuju Vihtahousu – LOCO-kesä on koko kesä

Musiikki ja olut kuuluvat yhteen. Ja jos parittaa tämän hetken kuumimman panimon sekä kesän 2018 virallisen musiikkityylin, nu metalin, niin tulos on varmasti MI LOCO.

Avasin siis Panimoyhtiö Tujulta saadun (festareilta varastetun, koska “steal this beer”) 12-prosenttisen Heaven Hill -marinoidun imperial stoutin samalla kun ATK tykitteli LOCO-hittejä ilmoille.


Urakka käyntiin toki Coal Chamberin Locolla, kuinkas muutenkaan. Klassikko vaatii ISOA olutta seurakseen. Locous hiipii saman tien kuiturastoja pitkin jonnekin aivojen mielipahakeskukseen. Mä oon v*itun sick, kun olut alkaa valumaan kurkusta alas. Nyt ei nössöillä. Kello on vasta kaksi yöllä ja kalja maistuu. Tämähän toimii.

“Coal Chamberin laulaja Dez Fafara ei ollut tyytyväinen suunnasta, johon Coal Chamber oli musiikillisesti menossa ja tapasi baareissa ja grilleillä muusikkoja, joilla oli samanlainen musiikkimaku kuin hänellä itsellään”. – Wikipedia


Kun on kotimaista olutta lasissa, niin kokeillaan seuraavaksi parittaa sitä kotimaiseen locoiluun. Jos Molli-Olli larppaa Rage Against the Machinea, niin missä mennään vikaan? Oikeastaan ihan kaikessa, mutta mitä sinä äidinnussija siitä tiedät?! Päätin ottaa Vihtahousua huikan suoraan pullosta. “Fuck you, I won’t do what you tell me”.

Matafaka.


Mudvaynen Dig on jo kyllä sellaista kuraa, että pitää siirtyä viskiin ja pikakelaukseen. Maskitkin on enemmän ”whoop whoop” kuin loco. Kuiskailkaa vittuun.


Kuiskailu jatkuu, mutta sitten huudetaan! Nyt saa tuulettaa. Kuka muistaa nimen Drowning Pool? Ei kukaan. Kuka muistaa ”let the bodies hit the floor” -mantran? Kaikki. Nyt saatana mennään ja kohdellaan toisiamme väkivaltaisesti pitissä – toki sillai nätisti, ettei kahva-apinat heitä ulos baarista.

Vihtahousu voisi nimenomaan olla se allas, mihin ruumiit osuvat  kun tynnyrikypsytys ei riitä.


Missä on KoЯn? Tässä. Seksiä en juuri ajattele, paitsi jos oluen juominen lasketaan seksin harrastamiseksi. Ja lasketaan toki, sillä Vihtahousu pullistelee A.D.I.D.A.S.-shortseissani taktisessa kulmassa: erektioon on vielä matkaa, mutta elin näyttää mahtipontiselta. Virtsahousu on LOCO.


Jos te jumpdafuckuppaatte skribentin päälle, ettei feikki loco soittanut Limppareita, niin “jokes on you, mothefuckers”. Nyt lähtee nimittäin viimeiset locomehut lasista samalla voimalla kun Durstin Reetu sylkee kreizii mesitsii.

Rollin´ Tujun bandwagonissa, sillä kunnon viskin puristus kurkussa on kuin Reetun auttava käsi Wes Borlandin erikoishousuissa. That chocolate starfish though.


Vanha Vihtahousu on kuollut ja lähtee enkelin lailla lentoon kuin Shiftyn perhoset rinnasta. ”Jorma Butterfly, sugar, baby”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑