Biisei ja bissee: kompuutteri-ana / musiikin moniottelija

Hei, olen kompuutteri-ana (stylized with all lowercase letters). Vaikka nimestä saattaa tulla mieleen vanha tietokonelehti (tunnetaan nykyään nimellä KotiMikro), tulee minun suhteen suunnata ajatukset kohti musiikkia.

Aikanaan kun rupesin Loiva-kollektiivin riveissä soittamaan DJ-juttuja, niin joku nimi oli keksittävä. Ajatus oli itseironisesti korostaa sitä faktaa, että musiikkia tuutataan läppäriltä. Ei levyiltä kuten aidot deejiit. Pallottelin ajatusta ystäväni kanssa ja lopulta hänen aivot synnyttivät tuon taiteilijanimien mersun. (Terveiset Nicolle!) Ajan kuluessa olen takertunut nimeen ja sen seurauksena kehitellyt aivan liikaa metatasoja sen taakse, etten enää raaski luopua siitä.

Kuten moni sanoisi, niin musiikki on myös minun elämässä ollut aina vahvasti läsnä. Mutta voisi kai omalla kohdalla sanoa true-music-lyfen alkaneen vuonna 2011, kun Indian Trails perustettiin. Sen jälkeen Dead Hands, DJ-jutut, elektronisen musiikin tuottaminen jne.

Nykyään keskityn eniten oman musiikin tuottamiseen ja toisten musiikin äänittämiseen sekä miksaamiseen. Bänditouhu jatkuu osaltani Club De Layn merkeissä, koskettimia koskien. Kovasti koitan myös räpiköidä kohti elokuvia ja äänisuunnittelua.

Äh, meinasi mennä markkinoinniksi.

Juuh elikkäs, siirtykäämme Teemun lempiaiheeseen: juomiseen. Eiku siis, oluihin. Bisseihin ja biiseihin. Aiheena nokkelasti kompuutterit!


Kraftwerk: Computer Love

Ai että. Itsellä Kraftwerk menee hyvin lähelle kärkeä, jos kysytään vaikuttavimmista yhtyeistä. Kraftwerkin melodiat ovat täy-del-li-si-ä. Viime vuoden alussa pääsin Finlandia-talolla jälleen seuraamaan heidän 3D-show’taan. Olin samana päivänä saapunut Amerikasta ja paluulennon aiheuttama jetlag vain boostasi kokemusta.

Bissevalinta tähän on helppo! Suosikkityyli, yksi ensimmäisiä kokemuksia kyseisestä tyylistä ja yhä nauttisin mielelläni pullokaupalla kyseistä olutta:

Stigbergets Amazing Haze


Prince: Computer Blue

Oi juku, tuleeko täältä pelkkiä hyviä? Prince on ihana ja niin on valitsemani olutkin:

CoolHead Deep Double Raspberry Imperial Gose

Ensimmäinen isosti kolahtanut Princen tuotos oli Raspberry Beret ja ensimmäinen isosti kolahtanut gose oli CoolHeadin Double Raspberry.

Double raspberry, all the way.


Black Sabbath: Computer God

Black Sabbath noin yleisesti ottaen toimii kyllä, mutta tämä Black Sabbath ei toimi. Joo joo, ennen oli kaikki paremmin.

Kanavan Panimo Toivo Red Ale

Kyseinen olut tähän rakoon ihan vain siksi, että se maistui itselle aikoinaan hyvinkin usein ja nykyään ei juurikaan. Kelpo olut joka tapauksessa! 6,0% versio, ei 4,5%.


Bad Religion: I Love My Computer 

Pabst Blue Ribbon

Ei.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑