Lahtelaismielinen ANT FEST -oluttapahtuma valtaa Loviisankadun huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna

Viime vuonna ansiokkaan debyyttinsä tehnyt ANT FEST palaa Lahden Loviisankadulle huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna, 05.-07.04. Tapahtuman ovet aukeavat perjantaina 05.04. kello 18:00.

Esikoisvuoden lastentaudit on sairastettu ja sitä myöten myös festivaalia kasvatettu, sillä tänä keväänä ANT FEST ottaa Tirran ja Torven lisäksi haltuunsa Pikkuteatterin.

Tapahtumaa on venytetty myös virallisesti sunnuntain puolelle. “Tankit tyhjäksi -sunnareita” vietetään Tirrassa 07.04. klo 09-14.

ANT FESTiin ei ole varsinaista sisäänpääsymaksua, mutta tänä vuonna tapahtuman nimikkolasista peritään pakollinen 5€.

Maksuvälineinä käy kortti sekä käteinen.

Olutsortimentista vastaavat CoolHead Brew, Kanavan Panimo, Panimoyhtiö Tuju sekä Pien-maahantuonti. Tuju panee virallisen ANT FEST 2019 -oluen ja muiltakin tahoilta on tulossa ensi-iltajuomia tarjolle.

Oluet tarjoillaan kahden ja neljän desin annoksina.

Sahtia ei toki unohdeta, mutta panostamme tänä vuonna yhteen todella laadukkaaseen perinneolueen. Fiskarsin “juomakylän” kanssa teemme myös yhteistyötä ja alkoholittomien puolella ainakin paikallisen Kahiwan kahvia on saatavissa Pikkuteatterin puolelta.

Pikkuteatterin lämpiössä sijaitsee ANT FEST -kahvila, jossa voi hengähtää festarihumun keskellä. Kahvilatuotteiden, Nick Tulisen valokuvanäyttelyn sekä rauhallisen levymusiikin lisäksi tiskin takaa löytyy kaksi oluthanaa sekä kylmäkaappi täynnä pullo-oluita.

Teatterin aula on taasen varattu Torikauppa Pupulle ja myöhemmin Kusmikumille, jotka hoitavat festivaalin ruokahuollon street food -kioskeistaan.

Tirra toimii toki festivaalin päänäyttämönä. Kaksi tiskiä ja pitkälti toistakymmentä hanaa täynnä olutherkkuja. “Ammattilaiset” pääsevät niiden kimppuun lauantaina ja sunnuntaina jo aamuyhdeksästä lähtien.

Torvi aukeaa perjantaina sekä lauantaina kello kahdeksalta ja myös alakertaan on tarkoitus saada tarjolle festivaalin oluita. Perjantaina esiintyy Möyhy-Veikot ja lauantaina 1981, toki asiaankuuluvine tiskijukkineen ryyditettynä. Molempiin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Vaikka ANT FEST juhlitaan armon vuonna 2019 kolmessa eri osoitteessa, niin juomien kanssa voi kulkea vapaasti Pikkuteatterista Tirraan ja sieltä aina Torveen.

Tervetuloa juomaan Loviisankatu kuivaksi huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Can you ANT FESTival?

Klikkaa itsesi Facebook-tapahtumaan.


PAIKKA JA AIKA

05.-07.04.2019

Loviisankatu, Lahti

AUKIOLOAJAT

Tirra:

Pe 18-03

La 09-03

Su 09-14

Pikkuteatteri:

Pe 18-01

La 12-01

Torvi:

Pe 20-04:30

La 20-04:30

(Anniskelu päättyy jokaisena päivänä 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑