K-18: Olutta ja olutmeininkiä – kotona Craftersissa // 24.04. // 19:00

HUOM! Tasting katsottavissa Hyvinkään kaupungin Youtube-kanavalta tai Poikkeustilaklubin Facebook-sivulta. Myös jälkilähetyksinä. 

Facebook: K-18: Olutta ja olutmeininkiä – kotona Craftersissa // 24.04. // 19:00

”Crafters tekee Hyvinkäästä käymisen arvoisen” kuvaili Helsinki Beer Festivalin raati suomalaisen olutravintolaskenen kuuminta hottia, vastikään vuoden olutravintolaksi valittua hyvinkääläistä, vuonna 2016 perustettua Craftersia. Koska Hämeenkadun kutsuvaan olohuonemaiseen miljööhön ei poikkeustilassa päästä, tuo klubin perjantai-ilta Craftersista tutun olutmeiningin nyt virtuaalisesti kaikkien oluen ja kuppilan ystävien luo! Luvassa on vuoden olutravintolan teemailta, olutta ja trubaduurimeininkiä – kotona Craftersissa?

Illan ohjelmassa on olut-tasting, jonka isäntinä toimivat Craftersin Lasse Nyman sekä lahtelainen olutmonitoimihenkilö Teemu Lahtinen. Teemu – tunnetaan somessa myös liikanimellä “Bönthöö bönthöö” – on olutkonsultti, podcastjuontaja, tastingvetäjä, tapahtumajärjestäjä, festariduunari, bloggaaja… Osaa kaikkea vähän, mutta ei kunnolla mitään? Tastingin lisäksi kaksikko höpöttelee kaikenlaista tämän hetken olutmeiningeistä ja olutmaailmasta.

Kuuden oluen valmiin tasting-paketin voi käydä ostamassa Craftersilta keskiviikosta lähtien! Paketin oluet ja hinta päivittyvät tarkemmin tapahtumasivulle.

Oluthommia siivittää Craftersin hovimuusikko Lauri Rummukainen, joka soittaa akustisen setin Craftersilta tuttuun tyyliin rock-klassikoiden parissa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑